Rozet zoekt nieuwe helden

Ajax - Griekse held

Rozet gaat samen met alle Arnhemmers op zoek naar nieuwe helden. Heb jij een held? Meld hem of haar aan via rozethelden.nl/aanmelden en wie weet wordt die van jou in december uitgeroepen tot dé Arnhemse held van 2023.   

Iedereen kan een held zijn. Kleine dingen die iemand soms doet, kunnen voor een ander van onschatbare waarde zijn. Misschien ben jij wel iemands held, zonder dat je het weet. Of misschien heb jij wel een held. Iemand die onbaatzuchtig is en zijn tijd en energie steekt in de medemens. Een Arnhemmer met het hart op de juist plek en die dankzij zijn heldendaad – hoe klein die daad soms ook is – een lichtpunt is voor iemand anders. Je buurvrouw bijvoorbeeld, omdat ze een kopje soep komt brengen als je ziek bent. Of een collega die je helpt met het invullen van ingewikkelde formulieren. Of een klasgenoot die jou helpt met Engels. Of die kunstenaar of sporter die jou inspireert. En ga zo maar door. Alles kan. We roepen iedereen op om mee te doen en een held aan te melden!

Hoe werkt het? 

Vul vóór 20 november het formulier in op rozethelden.nl/aanmelden. Eind november maken we de genomineerden bekend en kun je stemmen op jouw favoriet. In december maken we tijdens een feestelijke uitreiking bekend wie is verkozen tot de Arnhemse held van 2023.  

Voorwaarden 

  • De held moet een link hebben met Arnhem. Hij of zij moet bijvoorbeeld in Arnhem geboren zijn, er nu wonen, lesgeven op een Arnhemse school, etc.  
  • Genomineerden en hun aanmelders krijgen van ons bericht. 

 

Bijgaand plaatje is van de Griekse held Ajax