Open dag Stadslandbouw Mooieweg 17 (plus 27 sept a.s. Groenmarkt, Molen Sonsbeek)

Op zaterdag 3 oktober organiseren we van 11:00 – 15:00 uur weer onze halfjaarlijkse open dag. Dat doen we ook dit keer weer samen met onze buren van Tuinderij de Mijmering, Dutchmoors Schapen en de Zorgtuin.

Vanwege corona kiezen dit jaar voor een wat beperktere opzet. Dus geen activiteiten waarbij er risico ontstaat dat mensen snel op een kluitje bij elkaar staan (zoals workshops), maar wel: rondleidingen in kleine groepjes, zelf-oogst en verkoop van eigen honing door de imkergroep.

Er zijn ook rondleidingen bij de Mijmering, Zorgtuin en Dutchmoors. En de Mijmering verkoopt speciaal op deze dag smaakvolle en kleurrijke pompoenen en troebel appel-perensap van onbespoten hoogstamfruit uit Groessen. Wees welkom aan de Mooieweg!

Aanmelden kan alvast via dit formulier. Dat geeft ons van tevoren een indruk hoe druk het wordt, zodat we daar op voor kunnen bereiden. In verband met corona is dat wel zo prettig. Maar je bent ook welkom zonder aanmelding hoor! 

Meer informatie vind je op www.stadslandbouwmooieweg.nl/opendag
 

Op zondag 27 september doen we mee aan de Groenmarkt op de Molenplaats in het Sonsbeekpark, van 11:00 – 16:00 uur. Op de markt vind je kramen vol groene inspiratie en tuinbenodigdheden. Maak kennis met Arnhemse stadslandbouw initiatieven en hun oogst. Arnhem tuiniert geeft tuinadvies en S-kwadraat, winnaar Duurzaamste hovenier 2019, geeft lezingen over duurzaam tuinieren en snoeien. Er zijn onder andere biologisch gekweekte groenten, bloembollen, fruitbomen en aardbeienplanten te koop. Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Het hele programma vind je op de website van groenarnhem

We hopen je binnenkort te mogen begroeten bij een van onze activiteiten, of gewoon zomaar op ons terrein. Als het hek open staat ben je welkom.  

Met hartelijke groeten, namens iedereen bij Stadslandbouw Mooieweg