Gezocht: onverwachte verhalen uit De Laar

In november werkt Rozet met samenwerkende partners aan de project in de Arnhemse wijk De Laar, om een tentoonstelling samen te stellen van door kinderen gemaakte creaties, geïnspireerd op gesprekken met ouderen in de wijk. Daarvoor zoekt Rozet nog 55plussers!<--break->

Leerlingen van een basisschool gaan onder begeleiding in gesprek met ouderen over waar zij bijvoorbeeld trots op zijn, maar de ouderen mogen ook een ander verhaal inbrengen. Vervolgens gaan zij met de verzamelde verhalen onder begeleiding aan het werk om daar iets moois op te creëren. Dat kan een gedicht zijn, een collage of iets ander creatiefs. De onverwachte verhalen zullen hoe dan ook resulteren in een mooie expositie daarvan in het wijkgebouw van De Laar. 

De activiteit kan in één of twee dagdelen plaatsvinden. Heeft u interesse om uw verhaal te delen met de jongere generatie en deze terug te zien als creatie? Meld u zich dan bij ineke.tegelaar@rozet.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor verdere uitleg, kennismaking en afstemming.