Elfde Rozessie: vrijplaats voor jong talent

Iedere derde donderdag van de maand Rozessie - een begrip voor jonge Arnhemse performers. De 3e verdieping van Rozet Arnhem verandert op donderdag 17 november voor de tiende keer in een grote gratis toegankelijk huiskamer met podium als vrijplaats voor jonge makers, om aan elkaar en aan publiek te laten zien wat ze aan talent in huis hebben. Rozessie is de plek bij uitstek om onder het genot van een gratis hapje en een drankje contacten te leggen met andere jonge artiesten en creatieve geesten.

Line-up Rozessie donderdag 17 november a.s.

B. Diggin': is een Blues songwriter gevestigd in Arnhem. Hij speelt voornamelijk (slide)gitaar en zingt zijn eigen geschreven nummers. Zijn stijl komt grotendeels overeen met oude Country Blues, maar hij probeert er zijn eigen unieke draai aan te geven. Zijn nummers gaan vaak over onderwerpen die hem persoonlijk raken. Dit kan vrolijk zijn, maar ook verdrietig, heel luchtig of maatschappijkritisch. Hij probeert iets duidelijk te maken in zijn muziek en daarom is de connectie met het publiek erg belangrijk voor hem.

Marius Holland & Hannah Najia: zijn in 2020 een duo geworden in Arnhem. Ze maken voornamelijk muziek in de elektronische pop en R&B genre. Voorheen produceerde het duo veel muziek, maar dit jaar hebben ze ook het live optreden ontdekt. In hun optredens spelen ze Hannah's eigen liedjes, maar ook covers waar ze hun eigen draai aan hebben gegeven. Naast het optreden bij normale concerten, is het duo ook bezig met interdisciplinaire kunstprojecten voor dansers. Het duo is overigens niet Nederlands, ze komen namelijk allebei uit Berlijn. Deze keer dus internationaal talent op de planken!

Sem van Loon: is een gepassioneerde singer-songwriter. In zijn zelfgebouwde studio van gerecyclede materialen, schrijft hij persoonlijke nummers en werkt hij voortdurend aan nieuwe muziek. Zijn autobiografische teksten en akoestische gitaarspel geven een inkijkje in de ziel van deze jonge muzikant. Op debuutsingle 'Half A Man' omschrijft Sem het transitieproces wat hij doormaakte als tiener en op zijn nieuwste single 'I Carry' hoor je zijn stem door de jaren heen veranderen tot de jongvolwassene. Laat je meevoeren in zijn stroom van gedachten, luister en laat het leven zich ontvouwen. Sem studeert nu ‘songwriting’ aan de BIMM in Berlijn.

DJ Robbin: uit Arnhem speelt een thuiswedstrijd; van ondergrondse funky electro, dystopische house beats tot snoeiharde techno. Dat is wat hij het liefst draait. Maar... dat is zeker niet het enige wat te horen is in zijn repertoire. Geen twijfel, brein uit en dansen!

De podiumsessies duren elk ongeveer twintig minuten, de host van de avond is Marwin Thiesky en het eten wordt verzorgd door Food by Vitanos.

Wat: Elfde editie van Rozessie
Waar: Op de 3e etage van Rozet Arnhem, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem
Wanneer: Donderdag 17 november van 18:00 tot ongeveer 20:30 uur
Entree: Gratis, hapjes en drankjes aanwezig!

Over Rozessie

Rozessie biedt jonge makers uit Arnhem en omgeving een podium en vrijplaats om ervaring op te doen en nieuwe dingen uit te proberen binnen een gezellige huiskamersetting. Deelnemende artiesten mogen ook nieuwe acts aandragen voor komende edities, zodat iedere editie een lekkere bonte line-up heeft en artiesten het stokje onderling kunnen overdragen.

Rozessie is een initiatief vanuit Rozet en Jongin Arnhem. Voor de rest van 2022 staat er nog één editie van Rozessie in de planning. Wil je meedoen als artiest of meer informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar rozessie@rozet.nl. De registraties van de vorige edities zijn hier te bekijken.