Disclaimer

Disclaimer van toepassing op delaararnhem.nl

Het onderstaande is van toepassing op de website. Door de website of een webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Definities

In deze disclaimer wordt verstaan onder;

Gebruik(en):    onder meer inladen, inloggen, opvragen, raadplegen, lezen, bekijken, beluisteren, bewerken, invullen (van formulieren), verzenden, (tijdelijk) kopiëren, bewaren, doorzenden, verspreiden, van diensten gebruik maken, plegen van rechtshandelingen.

Inhoud/content: onder meer teksten, afbeeldingen, hyperlinks, geluids- en/of videofragmenten en/of andere objecten te vinden onder het domein van delaararnhem.nl

Aansprakelijkheid

Redactie De Laar doet haar best om uitsluitend juiste informatie op haar website te vermelden en spant zich in om te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht kan het echter voorkomen dat informatie verouderd is of onjuistheden bevat. Redactie De Laar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die het gevolg is van een onjuistheid en/of onvolledigheid van de op haar website vermelde informatie. Redactie De Laar is niet aansprakelijk voor het tijdelijk geheel of gedeeltelijk niet beschikbaar zijn van de website.

Redactie De Laar is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht of voortvloeit uit of in enige opzicht verband houdt met het gebruik van delaararnhem.nl of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen.

Behoudens deze disclaimer, is Redactie De Laar niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de website gekoppelde bestanden van derden.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of content daarvan kan een inbreuk op de rechten, regelgeving met betrekking tot privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen wat je vanuit de website verzend.

Delaararnhem.nl behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de website te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de website zijn aangeboden, gebruik te maken.