De beste wensen? Werk aan je eigen geluk in 2023 (met coaching)

Bedrijven en medewerkers leggen doelstellingen vast wanneer er een nieuw jaar begint. Waarom zouden we dat voor ons persoonlijke leven eigenlijk niet doen? Het meest waardevolle ben je zelf, als je daar een ontwikkeling in doormaakt merk je dat aan zoveel dingen! Je zult het merken aan:

·         Je levensgeluk, je gaat lekkerder in je vel zitten als dingen makkelijker lopen
·         Je werk, je prestaties verbeteren of je samenwerking met collega’s is soepeler
·         Je relatie(s), je hebt meer ruimte voor verbinding door minder blokkades en meer rust

Wat wil jíj?
Wat wil jij volgend jaar bereiken? Niet meer van hop naar her rennen, maar rust ervaren? Beter door jezelf zorgen door balans te vinden in inspanning en ontspanning? Wil je vriendelijk ‘nee’ kunnen en durven zeggen of is het tijd om een energierovende privé of werksituatie aan te kijken?

Oké, je hebt nu misschien iets in gedachten. En dan vraag je je misschien af welke rol coaching daarin kan hebben?

 

Een coach als gids

Een coach kan je zien als een gids. De gids die jou helpt om je doelen scherp en haalbaar te maken. Die jou helpt om het pad te ontdekken hoe je de doelen bereikt. Misschien wil je jezelf beter leren kennen, of misschien heb je alleen een sparringspartner nodig en een stok achter de deur.

 

Contact 

Trakteer jezelf op coaching en ervaar de positieve impact op je leven. Neem contact op met jeanette.of.course@gmail.com of 06-82019805. We plannen dan een digitaal intakegesprek in. De intake kost 30 euro, maar wanneer je er een digitale coachsessie achteraan wil (a 100 euro), dan zullen er voor de intake geen kosten in rekening worden gebracht. Wil je liever niet digitaal, maar live? Dat is bespreekbaar!

 

Veel geluk gewenst in 2023 en ik hoop je te spreken!

Soort vraag of aanbod: 
Status: 
Open

Er zijn nog geen aanmeldingen voor deze vraag/dit aanbod.