Collectieve ziektekostenverzekering via de gemeente

Arnhemmers met een laag inkomen of een uitkering komen via de gemeente in aanmerking voor de collectieve ziektekostenverzekering. Ook wel de gemeentepolis genoemd. U ontvangt korting op de aanvullende verzekeringen. Ook betalen wij een deel daarvan voor u.

Voordelen van de gemeentepolis:

·       U krijgt korting en meer vergoedingen dan bij andere verzekeringen.

Op www.menzis.nl/gemeentepolis kunt u bij de Vergoedingenwijzer zien, hoeveel dit is.

·       Kinderen onder de 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

·       Als u een tandartsverzekering afsluit zijn kinderen  meeverzekerd voor een beugel.

·       Kiest u voor het pakket GarantVerzorgd 3, dan betaalt de gemeente uw eigen bijdrage van € 385.

 

Verlenging gemeentepolis 2023

Heeft u al een collectieve zorgverzekering via ons bij Menzis lopen en voldoet u nog aan de voorwaarden? Dan krijgt u vanzelf een brief met daarin de nieuwe poliskosten en de verlenging van uw gemeentepolis voor 2023.

Nieuw aanmelden voor de gemeentepolis
Als u denkt dat u ook in aanmerking komt voor de gemeentepolis kunt u dit zelf controleren. Dat kan op www.gezondverzekerd.nl/arnhem  Op deze website leest u meer over de (keuze) mogelijkheden. U kunt zich hier gelijk aanmelden voor de gemeentepolis tot en met 31 december 2022. Natuurlijk kunt u  ook bellen voor vragen of advies met de klantenservice van Menzis: 088 222 40 80. 

Spreekuren

Heeft u vragen of hulp nodig bij het overstappen naar deze collectieve zorgverzekering? Kom dan naar het  inloopspreekuur op woensdag 7 december  van 13.00-17.00 uur) maandag 12 december van 15.00-19.00 uur of dinsdag 20 december van 13.00-17.00 uur. Locatie is het  Stadhuis Arnhem, Koningstraat 38. Neemt u dan een geldig legitimatiebewijs en uw huidige zorgpolis(sen) mee?